ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ονομάζομαι Καραΐσκος Κωνσταντίνος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια.

Τελείωσα το Επαγγελματικό Λύκειο Βέροιας, το τμήμα Οικονομίας Διοικήσεως και σαν αριστούχος πέρασα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας.

Μετά την αποφοίτησή μου διορίστηκα ως δάσκαλος στην Αθήνα στην οποία έμεινα μέχρι το 2003 οπότε και επέστρεψα στη Βέροια.

Δούλεψα στο 9ο και στο 5ο Δημ. Σχολείο για δύο χρόνια και από το 2005 είμαι στην οργανική μου θέση στο 6ο Δ.Σ.Βέροιας δίπλα στο ΙΚΑ, στο κέντρο της πόλεως. Φέτος είμαι υποδιευθυντής – υπεύθυνος του Ολοήμερου τμήματος του σχολείου.

Είμαι ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ, πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Νικόλου 21 ετών, των διδύμων Άγγελου και Κων/νου 18 ετών και της Μαρίας-Άννας 13 χρονών.

Για όσους δεν με θυμούνται να πω ότι οι γονείς μου, ο συγχωρεμένος πατέρας μου Νικόλαος και η μητέρα μου Ελισάβετ ( Βέτα ) διατηρούσαν κατάστημα πώλησης ψαριών ( Ιχθυοπωλείο ) στη Δημοτική Αγορά επί πολλά χρόνια και αργότερα στην οδό Βερμίου, δίπλα στο Ελίτ στο οποίο εργαζόμουν.

Είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Εκπαιδευτικής Πύλης της Ημαθίας imaedu.webnode.gr, του ιστολογίου imaedu.blogspot.gr και του περιοδικού scoop.it/imaedu για τον σύγχρονο εκπαιδευτικό. Στα τρία αυτά μέσα τα οποία τυγχάνουν μεγάλης ανταπόκρισης από εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα, ασχολούμαι τον ελεύθερο χρόνο μου με διάφορες δημοσιεύσεις και άρθρα

Γιατί αποφάσισα να συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές

Από τα παιδικά μου χρόνια, μια φράση άκουγα συνέχεια «Υπομονή άλλα δυο χρόνια και όλα θα φτιάξουν». Ο καιρός πέρασε κι αυτά τα δύο χρόνια της υπομονής έγιναν τρία…πέντε…μετά δέκα, μέχρι που πέσανε τα μαλλιά μου…και ακόμα τα πράγματα να φτιάξουν, όχι όλα αλλά ούτε καν τα μισά.

Δεν είμαι πολιτικάντης και ούτε θα με δείτε να τρέχω κάθε τέσσερα χρόνια να σας σφίξω το χέρι προσποιούμενος ότι δήθεν σας θυμάμαι. Είμαι απλά ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ που βαρέθηκα να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου οι κάθε λογής σωτήρες.

Ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΄΄ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΄΄ ΔΕΝ ήταν η προσωπική μου προβολή…ούτε και κάποια κρίση μεγαλομανίας. Δεν κυνηγάω αξιώματα, δεν κυνηγάω καρέκλες απλά χρειάζομαι την ψήφο σας να κυνηγήσω αυτούς που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Ήρθε ο καιρός να υπάρχει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ που θα μιλάει ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτήν την πόλη της οποίας είμαι γέννημα θρέμμα την πονάω όπως και εσείς… μπούχτισα να ακούω για την υποβαθμισμένη Βέροια , την πόλη της ανεργίας των νέων ,την πόλη του φραπέ, για την Καλιφόρνια της Ελλάδας που την κατάντησαν έρημη πόλη…δεν είμαστε πολίτες β” κατηγορίας…είμαστε άνθρωποι με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είμαστε άνθρωποι καθημερινοί που μόνο κάποιος που έχει τα ίδια βιώματα μπορεί να μας καταλάβει. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ μπορεί να μιλήσει ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!

Δε σας υπόσχομαι θαύματα ούτε πως ξαφνικά θα γίνει η Βέροια μια πόλη Πρότυπο. Αυτό όμως που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι πως αν μου δώσετε την ευκαιρία και εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος θα μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια και μετά από την πενταετία δε θα κρύβομαι.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ Ν. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ